VÅRE HYTTER

Moderne leiligheter og hytter

Ramton Camping leier ut moderne leiligheter og hytter hele året. De fleste hytter og leiligheter har moderne fasiliteter med blant annet TV, internett, dusj og toalett samt et fullt utstyrt kjøkken

Renhold

Obligatorisk renhold kommer i tillegg. Dette koster Kr.450.-/Kr 550.-. Bruk av sengetøy er obligatorisk. Sengetøy og håndklær er ikke inkludert i prisen. Dette kan bestilles når du reserverer og koster 150 Kr per person.

Dyr

Det er tillatt med mindre kjæledyr (hunder og katter). Disse må ikke oppholde seg i møbler og senger og må ligge i bur om natten.

Damstue hytter

Damstue Hyttene er moderne hytter med utsikt over Ramton Camping. Der er 2 soverom, fullt utstyrt kjøkken, bad, spisestue og stue. Hyttene er 60 M2.

Alle hyttene har TV, internett og parkering utenfor inngangsdøren.

Gåavstand til Bryggen og stranden er ca. 5 minutter.

Standard Campinghytte

Campinghyttene er populære med sin beliggenhet rett ved resepsjonen og butikken med en fantastisk utsikt over Oslo fjord. Hyttene har kaldt og varmt vann, et kjøkken for enkel matlaging med kokemulighet, ovn og kjøleskap.

Hyttene har 1 soverom med 3 sengeplasser og 1 på sovesofa i stuen. Parkering utenfor inngangsdøren. Gåavstand til Bryggen og stranden er ca. 3 minutter.

Bryggeleiligheter

Leilighetene på Ramton Brygge er meget attraktive med sin beliggenhet rett over restauranten med en fantastisk utsikt over Oslo fjord. Der er sengeplass til 4 personer. 2 av sengene er plassert på en hems rett over stua med en bratt trapp opp.

Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken, bad, spisestue og stue. Leilighetene er 30 M2.
Alle leilighetene har TV, internett og parkering utenfor inngangsdøren.

Leilighet over veien

Leilighetene over veien er moderne leiligheter på Ramton Camping. De ligger rett ovenfor resepsjonen med fantastisk utsikt over campingplassen og Oslo fjord.

Leilighetene har 2 soverom, fullt utstyrt kjøkken, bad, spisestue og stue. Leilighetene er 60 M2. Alle leilighetene har TV, internett og parkering utenfor inngangsdøren.

Gåavstand til Bryggen og stranden er ca. 5 minutter.