Her på Ramton Camping kan du oppleve en herlig miks av aktiviteter med lekepark, sandvolley, boccia, ballbinge, tennis og golf. Her finner du naturskjønne perler med badestrender, Kyststi og egen isdam for padling. Opplevelser som passer for deilige sommerdager.

Lekeland

Lekeland har miniatyr-hus, gater, tråbiler, lekeapparater og sjørøverslott. Her kan du leke, klatre, kjøre rundt med tråbil og finn på mange ting.

Ballbinge

Ramton camping har en flott ballbinge for lek og fotballspill. Krever ingen bestilling.

Sandvolleyball

Banen har myk og god sand. Alt klart for gøyalt spill for alle som lyst til å prøve. Det er ikke nødvendig å booke spilletid. 

Sandvolleyball, også kalt strandvolleyball eller beachvolley, er en sport som har utviklet seg fra innendørs volleyball, og som ligner på innendørsidretten.

De viktigste regelforskjellene er at i sandvolleyball er det bare fire spillere på banen, at spillet foregår på sand

Boccia

Boccia er et spill som passer for alle. Det kan spilles individuelt eller med lag på 2-3 personer. 

Boccia er beslektet med Petanque og Bocca. Felles for kulespillene er at kulen kastes mot en mindre kule. 

For regler, se petanque.no

Tennis

Ramtons tennisbane er en grusbane med standard mål. Banen kan bookes i resepsjonen.  

Banen er stengt for sesongen

Kyststi

Kyststien går gjennom campingen og følger fjorden i naturskjønne områder. Stien har universal utforming og strekker seg fra Slemmestad til Tofte. 

Golfbane

Ramton Golf er en 9-hulls pitch & putt bane, beliggende i lett skogsterreng med furutrær, blåbærlyng, historiske is-dammer, gamle turveier og fjordgløtt mot Oslofjorden.

Les mer på Golf-siden