AKTIVITETER PÅ RAMTON CAMPING

Sommeropplevelser ved fjorden

Hos oss kan du velge mellom mange forskjellige fritidsaktiviteter som tennis, golf, fotball, tur langs kyst-stien eller hva med en fisketur?

Noe for enhver smak

Her på Ramton Camping kan du oppleve en herlig miks av aktiviteter med lekepark, sandvolley, boccia, ballbinge, tennis og golf.  Alle aktiviteter er nå stengt for 2023 sesongen, velkommen tilbake i 2024. 

Her finner du naturskjønne perler med badestrender, Kyststi og egen isdam for padling. Opplevelser som passer for deilige sommerdager.

 

 

Lekeland

Lekeland har miniatyr-hus, gater, tråbiler, lekeapparater og sjørøverslott. Her kan du leke, klatre, kjøre rundt med tråbil og finn på mange ting.

Ballbinge

Ramton camping har en flott ballbinge for lek og fotballspill. Krever ingen bestilling.

Sandvolleyball

Banen har myk og god sand. Alt klart for gøyalt spill for alle som lyst til å prøve. Krever ingen booking.

Tennis

Ramtons tennisbane er en grusbane med standard mål. Banen kan bookes i resepsjonen. Tennisbanen  åpner 26.5.2023. Pris pr time Kr 80.-.

Boccia

Boccia er et spill som passer for alle. Det kan spilles individuelt eller med lag på 2-3 personer. Boccia er beslektet med Petanque og Bocca.

Se regler på petanque.no

Golfbane

Ramton Golf er en 9-hulls pitch & putt bane, beliggende i lett skogsterreng med furutrær, blåbærlyng, historiske is-dammer, gamle turveier og fjordgløtt mot Oslofjorden. Goldbanen åpner 26.05.2023

Les mer om vår golfbane

Kyststi

Kyststien går gjennom campingen og følger fjorden i naturskjønne områder. Stien har universal utforming og strekker seg fra Slemmestad til Tofte.

Les mer om kyststi