Campingplassen er fullbooket for bobiler og campingvogner helgen 10.07 til 12.07. 
Det er plass 17.07 til 19.07 på døgncamping.

Camping

På Ramton Camping har vi rundt 300 faste sesongplasser, alle med strøm. Vi har tre moderne sanitæranlegg med dusj, wc, vaskerom og oppvaskrom.

Ved innkjøringen til campingplassen har vi dagligvarebutikk og resepsjon. I butikken kan en kjøpe dagens aviser, ferske bakevarer og andre dagligvarer. 

Helt nede ved sjøkanten har vi vår egen restaurant som tilbyr alacarte, dagens middag og andre forfriskninger.

Bryggedansen på lørdager gjennomføres ikke i 2020 pga smittefare. Men det avholdes enkelt-arrangementer som blir annonsert under Aktuelt

På campingplassen har vi også en stor, fin sandstrand, egen båthavn med 60 plasser , tennisbane, golf og fotballbane.

Teltplass

Teltplass ved sjøkanten med moderne sanitæranlegg, butikk, restaurant, stor badestrand og fritidsaktiviteter som tennis og golf.

Teltplasser forhåndsreserveres ikke. Der er det “først til mølla”-prinsippet som gjelder, men vi finner (stort set) alltid plass.

Helårstelt

Ramton Camping har vi valgt Isocamp for de som ønsker seg et helårstelt. Vi har fått forespørsel om det er mulig å benytte seg av andre typer/leverandører, men ønsker at campingen skal se ryddig og helthetlig ut, og har derfor valgt Isocamp som vår standard for helårstelt.

For reservasjon av døgncamping for campingvogn og bobil vennligst send e-post til post@ramton.no med følgende opplysninger:

– Ankomst og avreise- datoer 
– Din adresse og telefonnummer
– Om det er bobil eller campingvogn

Teltplasser forhånds-reserveres ikke. Der er det først til møller prinsippet som gjelder, men vi finner nesten alltid plass.