Leiligheter på brygga


Leilighetene på brygga er meget populære med sin beliggenhet rett over restauranten og nydelig utsikt til Oslofjorden. Her er det sengeplasser til 4-5 personer(4 voksne eller familie på 5), hvor to av sengene er plassert på en hems over stua med en bratt trapp opp. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken og bad med dusj og toalett.

 

Campinghytter

Ramton Camping leier ut tradisjonelle campinghytter som ligger idyllisk til nær sandstranda. Hyttene har innlagt kaldt- og varmtvann og strøm, men er uten dusj og toalett.

 

Her er det soveplass til 5 personer, hvorav 2 på sovesofa i stua. Campinghyttene er også utstyrt med kjøkkenutstyr, komfyr og kjøleskap.

 

 

Standard campinghytte

Leiligheter over veien

Leiligheter

Leilighetene over veien er de nyeste boenhetene vi har på Ramton Camping. De er plassert rett ovenfor innkjøringen til campingplassen vår med egen parkeringsplass rett utenfor. Leilighetene har to soverom med sengeplasser til fire voksne, eget bad med dusj og toalett og fullt utstyrt kjøkken.

 

Hytter med dusj, toalett

Nyoppførte hytter med god standard. 2 soverom, romslig kjøkken og stue, oppgradert baderom. Vestvendt beliggenhet med utsikt over campingplassen.