Damstue-hytter


Nyoppførte hytter med god standard. 2 soverom, romslig kjøkken og stue, oppgradert baderom. TV, internett og parkering. Vestvendt beliggenhet med utsikt over campingplassen.

Leiligheter på brygga


Leilighetene på brygga er meget populære med sin beliggenhet rett over restauranten og nydelig utsikt til Oslofjorden. Her er det sengeplasser til 4-5 personer(4 voksne eller familie på 5), hvor to av sengene er plassert på en hems over stua med en bratt trapp opp. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken og bad med dusj og toalett. Wi-Fi / Internett

 

Campinghytter

Ramton Camping leier ut tradisjonelle campinghytter som ligger idyllisk til nær sandstranda. Hyttene har innlagt kaldt- og varmtvann og strøm, men er uten dusj og toalett.

 

Her er det soveplass til 5 personer, hvorav 2 på sovesofa i stua. Campinghyttene er også utstyrt med kjøkkenutstyr, komfyr og kjøleskap.


Wi-Fi / Internett

 

 

Leiligheter over veien

Leiligheter

Leilighetene over veien er plassert ved innkjøringen til campingplassen og har egen parkeringsplass rett utenfor. Leilighetene har to soverom med sengeplasser til fem voksne. Har eget bad med dusj og toalett og fullt utstyrt kjøkken.

Wi-Fi / Internett